Image Alt
  /    /  Mobilni uređaji
Terminalna oprema

Mobilni uređaji

ZTE

ZTE vjeruje u inovacije kao osnovnu vrijednost kompanije te više od 10 godišnjeg prometa reinvestira u istraživanje i razvoj. Iz širokog asortimana proizvoda u ponudi su pametni telefoni koji su zahvaljujući vrhunskim karakteristikama pozicionirani kao peti najveći brand u Europi.

CAT

Cat brand sinonim je za povjerenje, izdržljivost, pouzdanost i kvalitetu. Upravo te vrijednosti nalaze se i u svakom Cat telefonu. Robusni dizajn i posebne značajke Cat mobitela, čine ih neprocjenjivim alatom za rad u zahtjevnim uvjetima i avanturama u prirodi. Bez obzira na izazov - voda, prašina, padovi, udarci, ogrebotine ili promjene u temperaturi - Cat mobiteli su pouzdani u svakoj situaciji.

NOKIA

Nokia mobiteli dizajniraju se s naglaskom na kvalitet i trajnost. Modeli pametnih telefona dolaze s posljednjom inačicom Android operativnog sustava. Nokia danas nosi poziciju lidera u najbržim OS nadogradnjama i sigurnosnim ažuriranjima, uvijek s vrhunskim inovacijama. Svima poznati klasični mobiteli na tipke dolaze u novom redizajniranom ruhu, spremni za moderne izazove. Nokia stvara uređaje koji svaki put postaju sve bolji i kvalitetniji.

REALME

Realme je najnoviji brend pametnih telefona koji je osvojio priznanje za „Power“ i „Style“ dizajn odmah nakon lansiranja. Posvećen je pružanju moćnih performansi, stilskom dizajnu, pametnim uslugama i istraživanju više mogućnosti za pametne telefone.

Zašto izabrati nas?

1
2
3

Preko 20 godina na tržištu

Svojim naprednim rješenjima idemo u korak s vremenom, osluškujemo potrebe klijenata

Raspolažemo stručnim osobljem

Zašto izabrati nas?