Image Alt
  /    /  Rješenja za telekom operatere
Komunikacione mreže

Rješenja za telekom operatere

Ono što nas čini drugačijim od ostalih jeste posvećenost našim kliijentima između ostalog telekom operaterima i njihovim krajnjim korisnicima.

U cilju postizanja brzine pristupa internetu i svih servisa koje telekom operateri mogu ponuditi kreiramo adekvatna rješenja.

Želje, potrebe i zadovoljstvo korisnika, kao i  konkurencija potstiču telekom operatere za ulaganje u izgradnju i implementaciju nove FTTx tehnologije u pristupnom dijelu mreže, kako bi svojim korisnicima obezbijedili kvalitetan i pouzdan pristup.

FTTx

Implementacijom Fiber to the x (FTTx) realizujemo zamjenu mrežne arhitekture za korisnike sistema telekomunikacija. U zavisnosti od udaljenosti optičkog vlakna od korisnika, nudimo četiri tehnologije optičkih mreža:

  • Fiber to the Home (FTTH) – optički kabel do kuće (stana);
  • Fiber to the Building (FTTB) – optički kabel do zgrade;
  • Fiber to the Curb (FTTC) – optički kabel do pločnika;
  • Fiber to the Node (FTTN) – optički kabel do čvora.

Implementacija FTTx tehnologija / GPON

Uspostavom FTTx tehnologije obezbjeđujemo veću brzinu, veću udaljenost za pružanje usluge do krajnjeg klijenta koja se kreće i preko 1 GB. Izgradnjom pomenute mreže proizilazi pouzdaniji i kvalitetniji servis za krajnjeg korisnika, a za telekom operatere jednostavnije održavanje istih. Implementaciju FTTX baziranih mreža sprovodimo uz pomoć GPON i  P2P tehnologije.

MPLS

Implementacijom MPLS rješenja kod telekom operatera omogućavamo privatnim i javnim sektorima uvezivanje poslovnica u jedinstvenu virtualnu mrežu (VPN), na siguran i pouzdan način. Razlozi zbog kojih se poslovni korisnici odlučuju za MPLS je prevashodno izgradnja sopstvene WAN i MAN infrastrukture. Omogućavamo povezivanje ”jedan sa svima“ ili “svi sa svima” čime dobijamo optimalnu iskorištenost kapaciteta mreže i bolju konsolidaciju i jednostavnu integraciju sa Data-centar okruženjem.

Zašto izabrati nas?

1
2
3

Preko 20 godina na tržištu

Svojim naprednim rješenjima idemo u korak s vremenom, osluškujemo potrebe klijenata

Raspolažemo stručnim osobljem

Zašto izabrati nas?