Image Alt
  /    /  Radio komunikacioni sistemi
Komunikacione mreže

Radio komunikacioni sistemi

PMR/DMR/TETRA

Aktivnostima u oblasti radio komunikacionih sistema okupljamo najiskusnije kadrove u BiH i u mogućnosti smo udovoljiti potrebama implementacije i održavanja najsloženijih sistema. Rješenja u oblasti radio komunikacionih sistema podrazumijevaju usluge projektovanja, prodaje, servisa i održavanja TETRA, digitalnih i analognih radio sistema. Prodaja obuhvata cijelu lepezu asortimana od radio repetitora i radio stanica/ terminala, preko upravljačko- nadzornih konzola, sistema napajanja, pa sve do odabira antena, antenskog kabla i konektora. Poseban segment u radio komunikacionim sistemima predstavljaju i telemetrijski sistemi za daljinski nadzor i upravljanje. Nudimo implementaciju digitalnih i analognih radio komunikacionih sistemskih rješenja po principu „ključ u ruke“ i cilj nam je da krajnji klijent dobije adekvatno rješenje za postojeći problem i uvijek bude maksimalno zadovoljan.

Microwave

Uspostavom komunikacionog sistema Microwave omogućavamo klijentu brze i jednostavne servise za prenos slike, glasa i podataka između dvije ili više manje, srednje i jako udaljene lokacije.

Microwave predstavlja komunikacioni sistem koji doprinosi skraćenju vremena time-to-market čime je ova tehnologija postala „prvi  izbor“ bilo da se radi o radio relejnim linkovskim vezama za povezivanje baznih stanica, udaljenih nepristupačnih lokacija za telekom operatere, mrežu javnih kompanija, mrežu posebnih vladinih ili nevladinih organizacija ili mreže privatnih kompanija.

Bežične pristupne mreže

Bežičnim pristupnim mrežama pružamo univerzalni širokopojasni servis klijentima.

Ove mreže imaju posebno značajnu primjenu u urbanim sredinama u kojim postojeća infrastruktura ne može zadovoljiti potrebe trenutnih i novih klijenata. Svojim kapacitetom, dostupnošću i pouzdanošču osiguravaju pouzdanu komunikaciju, razmjenu informacija u formatu pogodnom za prijem i eksploataciju na terminalima klijenta.

Zašto izabrati nas?

1
2
3

Preko 20 godina na tržištu

Svojim naprednim rješenjima idemo u korak s vremenom, osluškujemo potrebe klijenata

Raspolažemo stručnim osobljem

Zašto izabrati nas?