Image Alt
  /    /  Očuvanje kontinuiteta poslovanja
Cyber sigurnost

Očuvanje kontinuiteta poslovanja

Zaštita dokumenata DLP

Svojim rješenjima onemogućavamo gubitak podataka (DLP), zloupotrebu i pristup neovlaštenim licima.

Rješenja kojima raspolažemo su od kompanija Microsoft, Symantec, CoSoSys.

DLP softverom se klasificiraju regularni, povjerljivi i poslovni kritični podaci, te se identificira kršenje politika definisanih od strane organizacija ili unutar definisanog paketa politika, obično vođenih regulatornim usklađivanjem poput HIPAA, PCI-DSS ili GDPR standardima.

Upravljanje pravima pristupa

Nudimo rješenja koja omogućavaju visoko siguran mrežni pristup klijentima i uređajima, uvid u aktivnosti unutar mreže, povezanost klijenata, instaliranost aplikacija i druge aktivnosti. Upravljanje pravima pristupa je ključan proces u prepoznavanju, preusmjeravanju i otklanjanju sigurnosnih prijetnji.

Nudimo rješenja od kompanija Cisco, HPE, Microsoft i drugi.

Zaštita klijenata (Endpoint Protection)

Uspostavom zaštite klijenata štitimo poslovnu mrežu kao i podatke prilikom pristupa klijentima putem radnih stanica, servera,  pametnih telefona, laptopa, tableta i svih drugih bežičnih uređaja.

Zaštita klijenata uključuje nadzor stanja instalirane jedinice, softvera,  aktivnosti i ranjivosti uređaja. Upravljanje softverom je centralizovano i omogućava kreiranje sigurnosnih politika i zadataka.

Implementiramo rješenja od kompanija: Kaspersky, Symantec, NOD32, Microsoft i drugi.

Backup Enterprise (Zaštitno kopiranje i oporavak)

Ono što naša rješenja za sigurnosno kopiranje podataka izdvaja od ostalih na tržištu je njegov profesionalni pristup, u kombinaciji sa skalabilnošću i lakoćom prilagođavanja.

Rješenja koja nudimo udovoljavaju potrebama bržeg rasta podataka, usklađenosti s propisima, povećanim nivoima usluga i smanjivanju vremena izrade sigurnosnih kopija.

S današnjicom dolaze i izazovi koje donosi ubrzana virtualizacija, konvergentna infrastruktura i Cloud. Samim tim se javlja i potreba za poboljšanjem zaštite podataka u cijeloj kompaniji uključujući udaljene kancelarije i Cloud.

Disaster Recovery (Oporavak od katastrofe)

Našim rješenjima efikasno oporavljamo od katastrofe IT infrastrukturu te osiguravamo kontinuitet poslovanja.

U slučaju cyber napada, kvara opreme, preko prirodnih katastrofa proces oporavka od katastrofe mora pokriti svaki mogući scenarij koji prijeti dostupnosti IT infrastrukture.

Zašto izabrati nas?

1
2
3
4

Raspolažemo stručnim osobljem

Svojim naprednim rješenjima idemo u korak s vremenom, osluškujemo potrebe klijenata

Certificirani smo po standardu ISO 9001: 2015, BAS EN ISO/ IEC 17020

Specijalizovani smo za najsloženija rješenja iz oblasti IT

Zašto izabrati nas?