Image Alt
  /  News   /  Sarajevo Unlimited 2020

Sarajevo Unlimited 2020

Sarajevo Unlimited je prvi regionalni forum inovacija, poduzetništva i tehnologija nastao kao rezultat rada poduzetničkog, inovacijskog i edukacionog centra Networks u Sarajevu.

Situacija koju je prouzrokovao virus COVID-19 traži društvenu odgovornost, poštivanje preporuka i mjera opreza, stoga su  organizatori Sarajevo Unlimited-a odlučili da ovogodišnji forum bude održan putem online platforme  5. i 6. novembra 2020. godine.

Izazov koji je zadesio društvo u cijelini i koji je sa sobom donio ograničenja i neizvjesnosti podstakao je organizatore da na ovogodišnjem Sarajevo Unlimited-u posvete pažnju temi „Adaptabilnost u novom dobu“.

Naša kompanija MIBO Komunikacije je prepoznata kao jedna od najuspješnijih kompanija u domenu kolaboracijskih rješenja od strane organizatora te su nam svoje povjerenje ukazali na ovogodišnjem Sarajevo Unlimited-u. 

Pored podrške kroz kolaboracijska rješenja, odlučili smo Sarajevo Unlimited podržati i učešćem na panelu na temu „Adaptibilnost u novom dobu“.  Cilj učešća naše kompanije na panelu je razmjena iskustava i savjeta s ostalim učesnicima  na pomenutu temu.

Više informacija o ovogodišnjem Sarajevo Unlimited-u na : http://weareunlimited.ba/ba/