Image Alt
  /  News   /  Online trening za klijente u saradnji sa kompanijom Kaspersky

Online trening za klijente u saradnji sa kompanijom Kaspersky

U vremenu kada se akcenat stavlja na društvenu odgovornost, poštivanje preporuka i mjera opreza zbog situacije koju je prouzrokovao virus COVID- 19, neizostavna je i briga o najbližima, kolegama, poslovnim partnerima i klijentima.

Izazov koji je pandemija donijela sa sobom traži od društva u cijelini prilagodbu poslovanja što uključuje i rad od kuće. Uz poštivanje preporuka i mjera opreza i sa željom da obezbjedimo našim klijentima sigurno poslovanje, očuvanje kontinuiteta poslovanja i konzistenciju poslovnih procesa organizovali smo online trening u saradnji sa kompanijom Kaspersky.

Sa željom da izrazimo empatiju i poštovanje prema klijentima, trening smo upriličili online doručkom te na taj način simulirali trening uživo. Online treningu na temu Kaspersky EDR Optimum rješenje je prisustvovao veliki broj klijenata širom BiH koji dolaze iz  različitih sektora kao što su finansijski, javna uprava i mnogi drugi čije povjerenje imamo dugi niz godina.

Kompanija Kaspersky je sredinom ove godine naš dugogodišnji trud i zalaganje nagradila najvišim partnerskim statusom Kaspersky Platinum Partner te time potvrdila da smo kompanija koja je spremna ponuditi i uspješno implementirati Kaspersky sigurnosna rješenja.