Image Alt
  /  News   /  Održan prvi Fest.033 u gradu Sarajevu

Održan prvi Fest.033 u gradu Sarajevu

U subotu, 11. septembra sarajevska tvrđava je bila ispunjena muzičkim notama u stvaralaštvu turskog muzičkog producenta i DJ Burak Yetera  koji je posjetiteljima priredio nezaboravan provod dugo u noć.

Organizacija OFF je postala prepoznatljiva po inovativnosti i organizaciji nezaboravnih filmskih i muzičkih događaja koje priređuje kako sarajevskoj tako i publici u ostalim bh.gradovima.

Prvi Fest.033 je održan na Bijeloj tabiji, sa preko 450 posjetitelja, a za čije su se dobro raspoloženje i zabavu pored Yetera pobrinuli i umjetnici Zlijay i Katze.

Ovogodišnji Fest.033 je zapravo najava za 2022. godinu kada je planiran trodnevni festival na dvije lokacije u Sarajevu. Pored atmosfere koju je Fes.033 donio sa sobom, publika je bila oduševljena jedinstvenim ambijentom i lokacijom. Organizatori OFF se zalažu da Bijela tabija bude ubuduće dostupna sa sigurnosnog aspekta za ovakva i slična dešavanja što u konačnici rezultira očuvanjem vrijednosti grada Sarajeva. 

Našoj kompaniji je pripala čast biti tehnička podrška prvoj Fest.033 manifestaciji te svojom profesionalnom radio komunikacionom opremom  obezbjediti vrhunsku komunikaciju organizatorima i na taj način doprinijeti kvalitetu događaja.

Poznato je da kompanija MIBO Komunikacije sa zadovoljstvom daje svoj doprinos u kreiranju lijepih i uspješnih priča, promovisanju važnosti i očuvanja vrijednosti kulturno umjetničkih dešavanja koja su bitan faktor u rastu i razvoju prosperiteta BiH.

Subotnju atmosferu možete pogledati na videu niže:

https://youtu.be/zijWuCB9M6Q