Image Alt
  /  News   /  Certifikat EcoXpert Power Management

Certifikat EcoXpert Power Management

Kontinuirano dokazujući kvalitet, posvećenost, predanost, profesionalan i stručan rad našeg tima u projektovanju, implementaciji, tehničkoj podršci i održavanju vrhunskih rješenja u oblasti upravljanja energijom, sa zadovoljstvom možemo objaviti da je naša kompanija dobila prestižni certifikat Certified EcoXpert Power Management kao Schneider Electric certificirani sistem integrator.

Putem certifikacije EcoXpert Power Management omogućen nam je pristup globalnom ekosistemu najboljih digitalnih i inovativnih rješenja u oblasti upravljanja energijom, čime je našim korisnicima osigurano da kontinuirano isporučujemo najbolja pametna rješenja za automatizaciju u klasi, te digitalna inovativna rješenja za pouzdanost, efikasnost i održivost.

Pored pomenutog, naša stručnost obuhvata i izradu ključnih aplikacija za pouzdano, efikasno i održivo korištenje energenata, analizu i praćenje kvaliteta električne energije bazirano na zahtjevima standarda ISO 50001.

Certificirani EcoXpert Power Management sistem integratori, digitaliziraju i elektrificiraju naš svijet za održiviju budućnost.

Kreirajte svoju (održiviju) budućnost.