Image Alt
  /  News   /  25. godišnjica poslovanja kompanije MIBO Komunikacije

25. godišnjica poslovanja kompanije MIBO Komunikacije

Kompanija MIBO Komunikacije danas obilježava 25. godišnjicu poslovanja kao jedna od najuspješnijih kompanija u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija na prostoru Bosne i Hercegovine i u regionu.

U aprilu 1996. godine kompanija MIBO Komunikacije  je osnovana na postulatima da povjerenje, zadovoljstvo i lojalnost klijenata govore o kvalitetu usluge i rješenja koje nudi kompanija. Odatle proizilazi kombinacija znanja, stručnosti, kompetentnosti i vještina koja nas danas čini prepoznatljivima.

Uspjeh naših klijenata, naši zaposleni i veliki broj uspješnih projekata je ono na šta smo ponosni u prvoj četvrtini stoljeća. Vođeni strategijom kompanije i željom da budemo pouzdan partner i lider u IKT oblasti, svoje snage i znanja smo usmjerili u razvoj lokalnog poslovanja i regionalnog nastupa zajedno sa svojim partnerima i klijentima.

Danas nakon 25 godina postojanja, naš tim čini devedeset inovativnih i entuzijastičnih profesionalaca, koji raspolažu znanjima i iskustvom, stručnošću i ekpertizom u implementaciji najsofisticiranijih IKT sistema.

Kompetencije koje svakodnevno stičemo kod naših partnera, svjetski poznatih lidera u IKT oblasti govori  o važnosti brige o klijentima, samim tim o jednoj od ključnih vrijednosti naše kompanije.

Kompanija MIBO Komunikacije danas posluje pod sloganom “Kreirajte svoju budućnost” kao sistem integrator i kao takva aktivno gradi današnje tržište telekomunikacija i informacionih tehnologija u BiH i regionu te uspješno vodi društvo kroz digitalnu transformaciju.