Image Alt
  /  Servisi
MIBO Komunikacije

Servisi

Korisnici vođeni pogodnošću koje im nudi internet svoja očekivanja stalno razvijaju i žele imati pozitivna iskustva u svim segmentima života. Ova očekivanja nalažu kompanijama da se što više fokusiraju na svoje osnovno poslovanje (core business), a da prateće poslove daju na upravljanje kompanijama kojima su ti poslovi osnovna djelatnost. Jedan od najtežih izazova sa kojim se kompanije suočavaju je kako biti fleksibilniji i prilagodljiviji u dinamičnom, nestabilnom poslovnom okruženju?

Uspješne digitalne kompanije su uz pomoć IT infrastrukture uspjele smanjiti troškove poslovanja istovremeno povećavajući zadovoljstvo kupaca, a da pri tome nisu žrtvovali kvalitet niti im je primarni motiv bio ušteda novca. Te kompanije su prepoznale i iskoristile prilike, upravljale rizicima i drugim izazovima i brzo su reagovale na promjene u okruženju, bile su okretne i digitalizirale su svoje poslovanje što je više moguće. Biti okretan i digitalan je postalo globalno pitanje.

KREIRAJTE SVOJU BUDUĆNOST!

Da bi postali okretni i digitalni nije neophodno da imate vlastiti IT tim. Organizacijama koje nemaju vlastiti IT tim ili onima koje imaju potrebu za obezbjeđenjem specifičnih znanja iz  pojedinih IT oblasti kao podršku njihovim vlastitim IT timovima, naša kompanija nudi usluge održavanja, tehničke podrške i savjetovanja kroz servisne ugovore, sa metrikama vremena odziva, otklanjanja problema koje odgovaraju vama i vašim poslovnim procesima.

Naša kompanija raspolaže ekspertima iz svih IT oblasti i tehnologija te dugogodišnjim iskustvom u održavanju veoma složenih IT okruženja. Održavamo veliki broj IT sistema koji se koriste u bankarskom i telekom sektoru, održavamo specifične sisteme brojnih privatnih i državnih kompanija. Prisutni smo u svim industrijama i u organizacijama neovisno o obliku organizovanja i vlasničkoj strukturi (u javnom i privatnom sektoru).

Zašto izabrati nas?

1
2
3

Raspolažemo stručnim osobljem

Svojim naprednim rješenjima idemo u korak s vremenom, osluškujemo potrebe klijenata

Specijalizovani smo za najsloženija rješenja iz IT oblasti

Zašto izabrati nas?