Close

Terminalna oprema

Prioritet sektora terminalne opreme je održavanje kvaliteta i neprekidan rad na njegovom daljem razvoju. Takvim pristupom obezbjeđujemo ispunjenje očekivanja dosadašnjih korisnika naših usluga, kao i pridobijanje novih.
Kroz sektor terminalne opreme prateći trendove na svjetskom tržištu, zastupamo brendove renomiranih svjetskih proizvođača mobilnih uređaja i vršimo distribuciju proizvoda telekom operaterima na teritoriji BiH.

U našoj ponudi se nalazi i širok asortiman terminalnih uređaja i rješenja namjenjenih za rad u industrijskom okruženju, skladištima, supermarketima, terenskim jedinicama itd. U sklopu ovog programa se nalaze ručni, stoni i ugradbeni bar kod skeneri, robusni terminali namjenjeni za terenski rad i rad u težim uslovima, te termalni i kartični printeri.

MIBO nudi kompletna rješenja bazirana na ovim proizvodima čime se omogućava povećanje efikasnosti i profitabilnosti u upravljanju proizvodnjom, skladištima, maloprodajom i terenskom poslovanju.

Također, iz naše ponude želimo izdvojiti uređaje za navigaciju, ručne radio stanice (free band) kao i fiskalne uređaje te usluge servisiranja i održavanja terminalne opreme iz naše ponude.