Close

30. Avgusta 2017.

Druženje tokom Sarajevo Film Festivala

Kao ponosni sponzor Sarajevo Film Festivala, MIBO Komunikacije je četvrte noći 23. Sarajevo Film festivala organizirao prigodno druženje za naše klijente i poslovne partnere.

Druženje se održalo 14. Avgusta 2017. godine, na glavnom festivalskom trgu ispred Narodnog pozorišta u srcu Sarajeva. Mnogi naši poslovni partneri, prihvatili su poziv za druženje sa našim zaposlenim prije svjetske premijere filma Žaba, najisčekivanijeg filma u Bosni i Hercegovini posljednjih godina. Film je dočekan srdačno i sa ovacijama od strane publike. Glumačka i ostala ekipa filma pozdravila je nebrojenu publiku u auditorijumu čarobnog kina na otvorenom kao i na Festivalskom trgu. Bilo je veliko zadovoljstvo da smo primjetili da je film Žaba nagrađen prestižnom Nagradom publike 23. Sarajevo Film Festivala tokom zvanične ceremonije zatvaranja festivala.

 

Zbog brojnih pozitivnih reakcija koji su pratili druženje naša kompanija će i budućnosti nastaviti da pomaže promovisanje Bosansko-hercegovačke kulture u skladu sa vizijom naše društvene odgovornosti.